Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

En tredjedel av tiden har gått…


   Okt 17

En tredjedel av tiden har gått…

…av medicineringsperioden och jag börjar tycka lite synd om Musse. Hennes bakben fungerar bättre och bättre och hon vill vara ute med de andra. Men de gånger vi har försökt så ska någon klättra på henne och då ser man att det gör ont. Så hon får sitta kvar i sin bur i änden av hagen. Fast jag har bytt ut den lilla buren mot en något större. Jag försöker göra tillvaron så trevlig som möjligt för henne med gräs och annat gottis. Jag har till och med smugit till henne lite pellets. (Lova att inte säga något till någon…) Fortfarande kan hon vara blöt i rumpan någon gång när jag ska lyfta upp henne så jag misstänker att hon ofta ligger på samma ställe och vegeterar. Det kan ju inte vara så kul.

Magen håller sig ok, trots antibiotika, I morse tyckte jag att det var lite, lite geggigt men ingen katastrof alls. När jag kom hem var plopparna som vanligt, så det måste varit något tillfälligt bara.

Min tanke är att till helgen ska jag dela av hagen. Jag har en mellanvägg jag gjorde en gång så att jag skulle kunna ha spån i halva hagen och fleece andra halvan. Den använde jag också när Kajsa blev sjuk och vi inte visste vad det var. Jag tänker att Musse ska få sällskap av Lakrits och kanske Mosca, Maritza eller Jasmin, som är snälla och lugna tjejer i en del av hagen. Och de andra får husera, klättra på varandra och jaga runt i den andra delen. Arne får stanna där och se till att de håller sig någotsånär lugna. Eller om han får vara med Musse och gänget och jag flyttar in Kembra och Frej till röjarpartyt. Ja, ni ser… Jag har en massa idéer och tankar om vad som kan bli det bästa för alla. Men framför allt för att Musse ska få det lite roligare utan att hennes läkning saboteras.

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

2 kommentarer

  1. Lena Rössel skriver:

    Krya-på-dig-kramar och godnattpussar till lilla Musse

  2. Irene skriver:

    Jag tror att Anton kanske behöver komma hem. Det känns som att du alltid behöver en frisk och en sjuk avdelning. Puss på finaste Musse. Som inte ska heta Musse, för det blir fel i min hjärna. Jag har ju redan en Musse som är hormonell men utan ryggont.

Svara














Switch to our mobile site