Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Påskparaden


   Apr 26

Påskparaden

Efter att jag avstyrt lösa smågrisar krafsande på grannarnas dörrar tiggandes isbergssallad eller fastnande på gräsmattor och i dikesrenar smaskandes maskrosor så började funderingar på hur man på ett någorlunda marsvinsvänligt sätt gör påskutstyrslar.

Jag funderade en stund och övertalade Stumpan, Niña och Kajsa att agera modeller. Jag fick några kort som nog mest kan associeras till cirkus.

Niña tog hela spektaklet med ro. Hon la sig ner och lät mig fota.

Cirkus-Niña

Stumpan tyckte det var lite mer besvärande. Snäll som hon är så fann hon sig ändå. Hon är inte helt avslappnad om man säger så…

Cirkus-Stumpan

Kajsa försökte visa den snygga sidan först.

Cirkus-Kajsa (snyggsidan)

men jag övertalade henne att visa sig i sin hela glans.

Cirkus-Kajsa

Maritza sa; Glöm den fåniga dammvippan på mig!! Efter lite förhandling (och mutor) gick hon med på att posera med ett halvt påskägg.

Ägg-Maritza

Är du inte klar nu...

Efter Tomas fasta uppfattning om att det var tjejigt att likna någon man inte är så vågade jag inte ens fråga honom om han kunde ställa upp med en påskfjädersvippa på ryggen. Jag föreslog försiktigt att han skulle posera med en påskäggshalva i stället. Nä! var det korta och koncisa svaret. Men med lite övertalning gick han med på att låta sig omgivas av småägg och några glada ankor. Fin är han vår Tomas…

Ägg-Tomas

(Inga mattar eller hussar eller andra djur kom till skada under påklädning och fotografering. Detta beror enbart på att våra marsvin är så oerhört snälla och medgörliga och dessutom vet de att vi aldrig skulle göra något som gör ont, om det inte är absolut nödvändigt av hälsoskäl t ex. Egentligen är deras egen päls den absolut vackraste utsmyckningen :-)   )

 

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

4 kommentarer

  1. Eleni skriver:

    Haha underbart! :D

  2. Lisa skriver:

    Fina fotografier som vanligt!

  3. Linda Ålin skriver:

    Åh vad fina och roliga bilder! Blev alldeles kär i Kajsa

Svara


Switch to our mobile site