Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Tråkigt?


   Nov 09

Tråkigt?

Visst är det tråkigt när man återkommer gång på gång till bloggar och ingenting har hänt?

Jag har en lista på min hemsida som jag går igenom någon gång i veckan. Där finns några som verkar ha stilla insomnat. Det är så synd tycker jag. Alla kan inte starta omplaceringar och rädda marsvin och andra hjälptörstande individer, men det betyder inte att vi inte kan göra något i det lilla. Som att hålla liv i en blogg. Det är ju där andra finner sin inspiration och information. Visst kan man ha skrivkramp och idétorka. Tiden är också en faktor som verkar krympa ner till nästan ingenting ibland, men jag säger som min gamla svenskalärare; Om du inte har något att skriva så skriv just det. Då brukar det lossna. Och det måste inte vara en hel uppsats.

Jag själv har nästan svårt att sluta skriva när jag väl har börjat. Det finns ju så mycket att berätta… För mig är det oftast tiden som saknas. Men det behöver ju inte bli så långt.

Så kom igen nu ni som har en avsomnad blogg någonstans. Väck den! Chocka oss! Skriv!!

Talar du dessutom om för mig att den finns kommer jag med all säkerhet, med spänning och kommentarer, att läsa den :-)

Och ni som inte har en blogg. Gör en! Det är faktiskt inte så betungande alls att skriva. Tittar man på mina stapplande första inlägg i denna blogg ser man att all vår början bliver svår… Men det rättar upp sig ganska snart. För visst är just dina marsvin de absolut sötaste, roligaste och häftigaste som finns? Men berätta det för oss andra då. Jag lovar att det är fler än du som tycker att det är så :-D Och du, ett tips: Bilder och filmsnuttar. Det säger mer än 1000 ord. Precis som ordspråket säger.

 

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

4 kommentarer

  1. Lisa skriver:

    Jag har också en sån där lista som jag går efter, får nästan lite panik om det är någon dag som jag inte hinner kolla alla sidor. :)
    Min blogg blir väldigt sporadiskt uppdaterad just för att tiden inte alltid finns men även att jag inte får ner det jag vill berätta i ord. Ibland kan jag under dagen se nånting som marsvinen gör och tänker att det där det måste jag bara berätta, men innan man sitter vid datorn så har det försvunnit. Får nog börja med att bara publicera foton ibland för att få igång kreativiteten.

  2. Anna skriver:

    Jag tycker att mångfalden är bra. En del skriver långt, en del kort. Ofta eller sällan. Djupt blandat med ytligt. Hade alla skrivit varje dag hade jag inte orkat följa lika många.

  3. Simona skriver:

    Jag har också en blogg för mina grisar, fast den har inte riktigt ”kommit igång” än, men ska försöka skriva i den så ofta som möjligt. Du får gärna läsa den också om du vill ;)

  4. Ingrid skriver:

    Tack, Camilla, för dina fina ord på min blogg! Din kommentar gjorde mig så enormt gott i att hjälpa mig släppa på skuldkänslorna. Tack hur många gånger som helst!

Svara














Switch to our mobile site