Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Hörntoaletter


   Sep 20

Hörntoaletter

Jag fick två bättre begagnade hörntoaletter till bur från min bror eftersom han inte behövde dem till familjens marsvin längre. De har ju använt fleece i buren sedan länge.

Jag tog tacksamt emot eftersom jag brukar komma på användningsområden för bra saker. Det dröjde inte länge innan de fick en ny uppgift. Jag använder dem som extra höbingar i köket eftersom Kajsa inte känner sig bekväm ihoptryckt med de andra i hölådan och höburen som finns i köket. Någon kan ju komma åt hennes stjärtvirvel och då blir det jobbigt.

Det här är några bilder jag tog när det var riktigt nytt.

Kajsas egen höbinge

Man kan sitta i den också...

 

Nu blev det inte riktigt som jag tänkte. Men det blir det sällan… Nu får Kajsa strida hårt för att få behålla i alla fall en. De har blivit jättepoppis. De välts, man sitter i dem och drar runt hö från dem överallt. Ligan är ju så nyfikna och har så kul. Och faktiskt… det gör inget. När de andra drar runt med de fd hörntoaletterna kan Kajsa äta hö i lugn och ro i hölådan :-D

Kajsa i hölådan

eller i höburen :-D

Nästan ensam i höburen

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

En kommentar

  1. Susanne skriver:

    Finaste Kajsa ! :) Man blir så glad bara över att se henne !
    Ja rump virveln vill man ju inte bli tilltufsad i!

    Allt som kan bli hölåda är ju bara bra att ha!!! Hm – man skulle kanske ta upp en bur och göra höbinge av den …. Brukade ha det när Ebba och Elvira var unga och lätt skuttade över kanten. Har ju yngre djur nu som kan behöva motion och hoppa lite.

Svara














Switch to our mobile site