Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Äppelätning på hög nivå


   Sep 21

Äppelätning på hög nivå

Maritza är lite dubbel. Hon kan få för sig att springa för livet om sonen bara tittar på henne från flera meters håll. Men hon kan också sitta blick stilla när jag går fram till henne för att plocka upp henne. Jag tror att hon håller på att bestämma sig för hur hon ska förhålla sig till oss två-beningar och testar lite…

Vi vill ju gärna att hennes velighet väger över till vår fördel så vi plockar och sysslar rätt mycket med henne. Här kommer ett exempel, när hon fick lite födelsedagsäpple, som jag tycker är rätt roligt.

Vi har äppelträd som ger jättegoda äpplen. Det tycker Maritza också. Sonen håller Maritza som äter äpple som jag håller i. Samtidigt som jag försöker filma… Det blir intressant. Men vad vi ville dela med oss av är Maritzas totala koncentration på äppelätningen. Hon märker inte att sonen svänger runt med henne hit och dit. Bara hon har äpplet inom nåbart håll. Det är bara en gång på slutet som hon blir lite orolig när hon tippar lite för mycket på rygg och sonen, säkert för att hon inte ska ramla, håller henne lite hårdare än hon tycker är bekvämt.

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

Svara














Switch to our mobile site