Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Vill du ta hand om oss?


   Jul 07

Vill du ta hand om oss?

Egentligen skulle jag lägga upp bilder från marsvinsträffen jag bevistade i helgen, men det får dröja någon dag. Detta kom emellan:

Bara tre månader och redan oönskade...

Den här lappen hittade jag på anslagstavlan i vår matbutik. Jag blir så ledsen. Det kostar ett besök på vårdcentralen att kolla om man är allergisk. Ett blodprov bara för att veta om man är allergisk mot något alls, ett pricktest för att veta i stora drag vilken grupp av allergener man är känslig mot. Ett snack med en omplacering, uppfödare eller djuraffär för att få lite begagnat burmateriel och hår att ta hem och frottera sig med för att se om man reagerar på det är heller inte omöjligt.

Jag skulle gärna ta dem till mig och ge dem ett drägligt liv, men min flock är full. Makens tålamod är nog också fullt nu. Han är förresten också allergisk. Dock inte mot marsvinen som sådana utan mot gräspollen, som kan finnas i höet. Så höhanteringen och burstädningen får han inte komma i närheten av då går det bra.

Är det någon som kan tänka sig att ta hand om dessa två tar jag gärna hand om dem tillfälligt till vidare resa till ny familj kan ordnas. Jag bor i Tyresö strax söder om Stockholm. Lägg bara en kommentar så kontaktar jag dig.

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

En kommentar

  1. L skriver:

    Så fina. Vad ledsen man blir. Har du hört med Mia Winge eller Monica Willnerth om de kan ta dem?

Svara














Switch to our mobile site