Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Några småfilmer från helgen


   Apr 11

Några småfilmer från helgen

Under helgen har det filmats lite. Håll tillgodo…

Niña med vårkänslor from Camilla on Vimeo.

Niña brunstar. Hon älskar alla och vill älska med alla. Hela hennes kropp längtar. När hon har jagat alla runt hagen väldigt länge och det till sist är alla mot Niña förbarmar sig sonen över allihopa och plockar upp Niña i famnen. Som synes älskar Niña det också… ;-)

Kajsa gräsklippare from Camilla on Vimeo.

Söndagen den 9 april 2011. Kajsas första visit i vårt trädgård.

Kajsa njuter av gräsbetning from Camilla on Vimeo.

Söndagen den 9 april 2011. Under några dagar har jag vari ute och sökt grässtrån att plocka till grisarna. De ynka jag lyckas plocka går åt i en virvelvind av marsvins munnar. Jag har nästan varit lite tveksam för att dom inte ska bli för osams över de ynka stråna. Nu körde jag en annan approach. Jag tog grisarna en och en till gräset.

Tomas vänjer sig vid uteliv from Camilla on Vimeo.

Jag vet inte hur mycket Tomas har varit ute i det fria under sitt liv. Han var säkert ute när han var på Eragons, men innan dess… Det var inte så självklart att sticka ut nosen och beta gräs när fåglarna kvittrade högljutt runtomkring. Det hjälpte ju inte ens att missnöjeskuttra åt dem. De tystnade inte ändå. Men han litar på mig. När jag satt nära, nära och talade med honom ibland så vågade han smaka av det gröna som spirade :-)

Maritza var också ute, men det var ingen idé att ens försöka filma. Hon gjorde vad hon kunde för att tränga sig djupare ner i myspåsen som agerade marsvinsjacka. Man får komma ihåg att hon är född i oktober 2010 så hon har antagligen aldrig sett ett utrymme större än ett normalt rum eftersom det har varit väl kallt i hela hennes liv.

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

2 kommentarer

  1. Lisa skriver:

    Mysigt! Fågelkvittret tycker man själv är härligt men små go limpor med superhörsel ser det väl inte på samma sätt. :)

  2. Irene skriver:

    Tomas var ute under förra sommaren, mest tillsammans med Clark. Har några härliga bilder på det för de var väldigt goda vänner till en början. Skickar dem!

Svara














Switch to our mobile site