Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

TACK!!


   Mar 06

TACK!!

Jag måste bara få tacka alla…

de som tycker min sida var värd ett pris. Jag känner mig hedrad och lätt omtumlad. Ni andra som var mina medtävlande tycker jag är helt underbara. Jag tittar in på era sidor varje dag, så fortsätt. Nästa gång måste det vara er tur.

de som har uppmuntrat och kommit med förslag när mina grisar blev osams. Det var ju faktiskt ni som fick mig att börja bygga på min nya hage och den gav mig ju anledning att skapa en hemsida (jag hade ju en blogg sedan tidigare) och dokumentera bygget. Så ni är i allra högsta grad delaktiga i min vinst.

de som räddade Tomas och alla hans olycksbröder och systrar. Utan er hade jag inte haft en av jordens modigaste marsvinskillar. Att gå en match med Stumpan och sedan hämta upp och gå om… Det är värt beundran.

de som öppnar sina hem för alla små oönskade marsvin därute. Det finns ingen anledning att köpa marsvin från djuraffärer eller uppfödare så länge det finns marsvin som söker hem.

Det största tacket ger jag till de eldsjälar som driver de omplaceringar som finns. Vad vore världen utan er? Mycket sämre i mina ögon i alla fall.

Som ett litet pris till er från mig så bjuder jag på en ny marsvinsmage :-)

Maritzamage

Maritza har en spännande rygg också. Ser ni zigzag?

Söta Maritzas zigzag-rygg

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

4 kommentarer

  1. Marie skriver:

    Grattis igen! :-)

    Så fin hon är lilla Maritza… <3

    • Camilla skriver:

      Visst är hon gullig. Hon är liksom hopsatt med raksöm på magen och zigzag på ryggen. :-D Hon håller på att bli tryggare hos oss. Vi sitter ofta i hagen tillsammans med dem och de andra klättrar nästan upp i knäet. Maritza ser det och vågar närma sig, men ännu så länge så håller hon sig på filten. Däremot tar hon ”godis” ur handen utan problem.

  2. Eleni skriver:

    Oj vilken söt mage! :D Den vill man pussa på.
    Och så fint dem fått det i buren!

  3. Flemming skriver:

    Ber att få gratulera till vinsten !

    Du/ni har vad man förväntar sig av en riktig bra site…
    Snabb uppdatering, stora klara bilder, film och massor av läsvärd text !

    Flemming

Svara














Switch to our mobile site