Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Stilbilder


   Jan 29

Stilbilder

Nu kommer det bilder! Jag har fått min nya kamera. Jippyyyyyyy!! Fotar vilt för tillfället. Nästa steg är att lära sig ett fotoredigeringsprogram för att styra lite hur tunga bilderna blir storleksmässigt och kanske få till lite fina effekter. Någon som har förslag på bra program?

I dag har vi städat i köket:-) Mycket uppskattat! Efter att ha hoppat och grävt gångar i nya höet, sprungit flera varv i den nydesignade tygrörslabyrinten och doftmarkerat alla in och utgångar överallt så är det dags att ta igen sig:

Stilstudie

Stilstudie

Stilstudie (Var kom alla hakor ifrån???)

Ren njutning

Bestulen på gosekorg...

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

5 kommentarer

 1. Josefine skriver:

  Jag använder ett program som heter PhotoScape. Det är gratis och enkelt att använda. :)

 2. Gud så söta!!! Tomas har rätt korg men meningen var ju att Niña skulle ligga i den petrolblå… Du får snacka lite med dem om det där med personliga tillhörigheter :)

  Jag använder iPhoto, men mest försöker jag hålla kameran still och ta bilder i dagsljus. Jag är inte så bra på att fixa bilderna så för mig gäller att ursprungsbilden i alla fall måste vara hyfsad…

 3. Camilla skriver:

  Hej Petra,

  Det är inte lätt att se skillnad på svarta pluppar på fotografier…
  Den svarta som visar alla sina stilar i korgen är Stumpan. Man kan se det på att hennes päls blänker. Tomas lite mer raggiga päls reflekterar inte alls. Han ser mer ut som en liten teddybjörn. Stumpan körde ut Tomas ur korgen. Gentleman som han är så lämnade han den snällt och gick och la sig i höet. Jag tror inte att han är så ledsen för det. Höburen är en stor favorit.

  Men nu har jag talat allvar med dom… Se nästa inlägg :-)

 4. Eleni skriver:

  Haha såå söta :)

 5. Susanna skriver:

  Vilka tjusiga hakor!! Dom måste vara gosiga att luta sig mot :)

Svara


Switch to our mobile site