Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

PimPim drömmer


   Jan 13

PimPim drömmer

Jag har aldrig sett ett marsvin drömma. Men det är väl klart att dom gör, det gör väl alla.

Så satt jag en kväll i köket och läste vid köksbordet. Det var tyst. Min liga av gosesvin fick sitta i nattaburen på övervåningen när PimPim skulle få lite kvalitetstid på golvet i köket.

Nu har han lärt sig hur man tar sig upp för rampen till öppningen i höburen och efter ett snabbt varv genom stora-långa-pappröret som låter när man springer genom det, genom filtkojan under hörnskåpet, genom tygrörs-labyrinten, snabb markering av alla gosekorgar och mysrullar som är spridda här och där i hörn och under skåp i vårt kök så hoppade han in i höburen, gjorde sig en grop i hörnet närmast elementet och somnade. Efter en stund lät han så konstigt så jag hajade till och tittade på honom. Då låg han och ryckte med bakbenen och öronen och småpratade på marsvinsvis. Min första tanke var att han var sjuk, men så förstod jag att han sov och drömde att han sprang. Jag hade mobilen på bordet bredvid eftersom jag hade provat att filma tidigare så jag sträckte mig efter den började filma.

Jag vet inte hur man vrider bilden så vill man se i samma vinkel som jag filmade får man lägga huvudet på sned åt vänster :-) Man kan se i början att han blir lite störd av att min mobil tänder sina lysdioder för att det är för mörkt. Men han vaknar inte utan lägger ner huvudet och fortsätter tugga, rycka med örat och röra lite på bakbenen ibland tills han vaknar upp med ett ryck och tittar yrvaket på mig *puss*

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

3 kommentarer

  1. Johanna skriver:

    Åhhh sakna!

    Tack :-)

    (vi hr kollat på Molly på Eragon, vi är kära! Men vi har full förståelse om du bestämmer dig för att inte åka dit och hämta henne. Det är ju ngt vi aldrig skulle kunna begära. Men hon ser jättefin ut. PimPim och Molly…det låter det :-D )

    Johanna

  2. Camilla skriver:

    Ska vi paxa Molly till PimPim då? Jag åker jättegärna :-) Både för min egen skull och för PimPims. Undrar man varför det är för min egen skull kan jag berätta att det är rent egoistiskt. Att besöka Eragons och Irene är definitivt en positiv upplevelse. Kan jag dessutom göra PimPim, Molly och er en tjänst är det bara ”grädde på moset”.

    Skickar ett speciellt litet GRATTIS till Mollys eventuellt blivande lillmatte på hennes födelsedag. Blev hon glad för presenterna?

  3. Johanna skriver:

    Paxa henne fort som ögat :-)

    Med lillmatte menar du Linnea? Josse fyllde i söndags, Linnea på lördag. Men som du vet blev Josse glad. Hon har använt örhängena.

    J.

Svara














Switch to our mobile site