Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Husdjursmässan


   Jan 09

Husdjursmässan

I dag ska jag gå med min bror och hans yngsta dotter på husdjursmässan i Kista. Jag vet att bl a Marsvinshjälpen är där och informerar om sin verksamhet. Man kan köpa de mysigaste gosesäckar och mysrullar av dom bl a. Dom har till och med ”kissäkra” gosesäckar för de marsvin som har lätt inkontinens när dom är i famnen :-)

Utöver Marsvinshjälpen så finns det många andra utställare och det brukar vara svårt att inte få med sig halva mässan hem. Förra året var Sandra där med Hákur och Bubblan. Hon visade hur mycket man kan göra bara genom att ha roligt och ”lyssna” på sina djur. Mycket uppskattat och bra.

Återkommer med mer info efter vi har varit där…

Ja, så har vi varit på husdjursmässan då. Mycket djur, tillbehör, nipper, barn, föräldrar och annat var där. Jag kom hem med en kasse gosesäckar till grisarna. En mysrulle fick också komma med hem för att komplettera de tidigare två. Det köptes födelsedagspresenter till brorsdöttrarna också. Den ena fyller år i dag, GRATTIS!!, och den andra fyller fyller år på torsdag, GRATTIS!! i förskott.

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

Svara














Switch to our mobile site