Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Dåligt samvete


   Jan 24

Dåligt samvete

Tävlingar är skoj. Stumpan och Niña ”vann” (nåja, fick egentligen) så fina gosesängar av Bosse och brudarnas matte i samarbete med den egentliga vinnaren Anna. Dessutom ska ni veta att Tomas, vår nyaste flockmedlem, också fick en tjusig säng trots att han egentligen inte ens deltog i tävlingen.

Det dåliga samvetet består i att vi inte har tackat ordentligt med en fin bild på hur mysiga och snygga dom är.

Nu kommer försvaret (läs bortförklaringen): Jag har letat efter en bra kamera att fotografera dom med. Det är verkligen inte kul att fotografera med mobiltelefonen.

Nu har jag rannsakat mig själv och gjort marknadsundersökning, så gott jag kan, och kommit fram till att jag ska ha en kompaktkamera som är snabb att starta upp, tar bra närbilder, går att filma med och dessutom är så liten att jag alltid kan ha den i handväskan eller fickan. Jag är nämligen en sån som annars inte har kameran med någonsin. Och även om jag tycker väldigt mycket om teknik så har jag inte fastnat för det där med kameror. (Konstigt egentligen. Jag håller ju på att bygga om en gammal bärbar dator till en digital fotoram. När den är klar måste jag ju ha bilder att fylla den med.)

Men nu ska det bli ändring! Samvetet ska stillas. Jag har beställt en kamera av lagom format och med de krav jag har på den. Nu går jag i väntans tider… :-)

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

Svara


Switch to our mobile site