Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Äntligen (nästan) och fler stilar


   Jan 31

Äntligen (nästan) och fler stilar

Jag har väntat på att de tre gosekorgarna som står under elementet i köket ska bli upptagna av varsin tröttlimpa så att jag kan ta ett representativt kort som tack till Bosse och brudarna med matte och deras tveksamma bekantskap ( :-) ) Anna. (Hon som gör otäcka saker som kloklippning etc. Burr!)

Nu har det hänt!! Men… Det är ju typiskt att det händer när Stumpans gosekorg är i tvättmaskinen. Så, längst till vänster ligger Stumpan i en inköpt sponsorkorg från Eragons. I mitten ligger Niña i sin vinnarkorg och längst till höger ligger Tomas i sin alldeles egen presentkorg.

Vinnartrion

Om det någonsin sker att alla de ”rätta” korgarna är på golvet samtidigt och alla tre ligger i rätt korg och och jag har kameran framme och ingen får för sig att jag hukar mig för att det är godis på gång så att dom springer ur korgen innan jag hinner ta kortet, så ska jag publicera det. Jag lovar.

PS. Jag är bara tvungen att ge er några bonus-stilstudie-bilder. Gosekorgarna är MYCKET uppskattade och den som har hittat flest sätt att ligga i dom hittills är Stumpan. Ninja ligger helst på sidan (som man ser på tidigare bilder) och Tomas fluffar upp sig till en goseboll:

Gosekorg med inbyggd fluffboll (Tomas)

Stumpan däremot utnyttjar helst kanten till att lägga upp framtassarna på, hänga ut kroppen över, lägga kinden på, lägga hakan på, hänga ut en armbåge över (kallad ”krombåge” i raggarkretsar) etc. Några av stilarna ser ni i förra inlägget och ett par kommer här:

Gosekorg med inbyggd kudde

Stumpan hänger ut "krombågen" från gosekorgen

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

2 kommentarer

  1. Åsa skriver:

    Men det är ju hur gosigt och charmigt som helst! Bilden med alla tre är ju verkligen oslagbar! Tre marsvin, tre stilar.

  2. Gud så söta!!! Alla tre på en bild!

Svara


Switch to our mobile site