Äta bör man, annars dör man, Ole

Glädjande nog har han inte slutat helt att äta själv. Gurka går i. Äpple också. Hö äter han just nu i bingen, direkt efter stödmatningen. Magen känns mycket bättre. Inte spänd alls. Han släppte några trevande tunna ploppar under tiden jag stödmatade, men de måste bli fler och snyggare för att jag ska bli nöjd.

Så loppet är långt ifrån kört. Jag är en envis matte och Ole är en strong kille. Tillsammans kan vi fixa det här. Jag tror det är en högst tillfällig dipp.

Bilder kommer på han snygga anlete så snart jag har kommit till rätt dator med mobilen där bilderna finns. Han är rakad i halva ansiktet och har ett stort hål i höger kind. Ursnyggt!!

Page 2 of 2 | Previous page

  1. Karin H:

    Heja heja! Jag tror på dig Ole. Och på dig med Kringel.

    Det känns skönt att han i alla fall har de andra i närheten så han inte tror att han är ensam igen.

  2. Eva:

    Vilket jobb du lägger ner. Du är fantastisk. På många sätt. För du lever ju inte heller i en marsvinsbubbla, det är ju mycket annat i livet som kräver sitt samtidigt som ett marsvin är sjukt.

  3. Jenny G:

    Hejjar på er <3 Kraft och Kärlek kommer åt erat håll <3

  4. Jenny:

    Enligt följande sida är i alla fall en av substanserna i salvan farlig för marsvin så jag skulle vara extra försiktig – det kan vara det som påverkar hans mage men du verkar ju ha full koll och ersätter det som slås ut med bra bakterier.

    http://www.guinealynx.info/dangerous_medications.html

    Lycka till – jag och mina 4 marsvin håller tummar och klor för er!