Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Dom är så sööööta


   Jan 19

Dom är så sööööta

Molly hade varit i slagsmål med en annan hona dagen innan vi skulle komma. Hon hade fått ett rejält nyp i läppen så hon såg ut som en riktig slagskämpe. Men PimPim tog det kallt:

Första mötet

Får man?

Luktar gott

Dom åkte samma transportbur hem och det gick bra. Väl hemma så hann jag knappt ta av mig skorna innan PimPims och Mollys familj stod i hallen för att hälsa den nya familjemedlemmen välkommen. Det är beslutat att dom ska stanna hos mig i vårt kök till dom kände sig bekväma med varandra eftersom vi har passning nästan hela dagen. Mina egna grisar får bo i nattaburen i dag. (Dom protesterar lite, men dom fick alldeles rent i buren i går kväll, så dom lider definitivt inte.)

PimPim och Molly  fick börja i höburen i går kväll, med stängd dörr för att begränsa utrymmet lite så att dom var tvungna att umgås. Det gick bra, förutom att Molly verkade lite däven. Då släppte jag ner mina egna tre vilddjur så att dom fick vimla omkring på köksgolvet utanför. Det dröjde inte länge förrän alla tre stod på bakbenen och hängde utanför gallret för att träffa Molly. Då sken hon upp och höll verkligen hov. PimPim var nog mest bekymrad över att Tomas försökte bryta sig in :-D PimPim var sååå uppmärksam mot Molly. Han tvättade henne försiktigt på onda läppen och hon lät honom göra det. Man blev varm i själen av att se dom.

När det sedan var dags att göra natt lyfte vi upp Tomas och tjejerna till nattaburen. När jag kom ner tänkte jag öppna höburen och lyfta ut PimPim och Molly men jag fann dom sovande… Jag lät dom sova där dom var i natt.

12 timmar senare...

Dom kan alldeles säkert flytta hem till sitt eget kök i kväll. PimPim brukar nämligen också vara i köket när familjen är hemma. Och jag råkar veta att tjejerna har fixat i vardagsrummet också så att dom ska kunna köpa en stor T-run där PimPim och Molly ska kunna vara. Nu ska dom bara övertyga pappa i familjen (min bror, som råkar vara bortrest den här veckan) att matsalsbordet kan stå på tvären :-)

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

3 kommentarer

  1. Linnea skriver:

    Dom är bara så himla söta ihop :)

    Vi bara måste gifta dom :P

  2. Johanna skriver:

    Viga dem menar hon….. kan ju lätt missförstås :-)

    Fast vi var så trötta (jag var så trött) igår var det härligt att träffa Molly och se dem tillsammans. Jag tror de blir ett bra par och förhoppningsvis strävsamma. efter scabbers död och Smulans så vill vi ha Molly lääänge. så länge det går, varken hon eller PimPim är ju ungdomar precis.

    Tack för all hjälp Camilla och resten av familen.

    Johanna

Svara














Switch to our mobile site