Kring Kringelkroken

Det var någon som sa; "Ett kök utan marsvin är tråkigt."

Celebert besök


   Jan 03

Celebert besök

Under hela jul och nyårshelgen har vi besök av PimPim och Smulan. Dom bor i normala fall hos min bror med familj, men eftersom dom skulle åka bort och Smulan dras med en envis, elak urinvägsinfektion så får dom bo hos oss under tiden. Vi springer hos veterinären och smaskar mediciner dagarna i ända just nu.

Stumpan har inte riktigt förstått. Hon verkar tro att deras hage är något slags zoologisk trädgård där hon kan gå och titta på djuren. Hon älskar att ställa sig vid gallret och locka på dom, stå nos mot nos, för att sedan göra utfall mot dom genom gallret.  Sedan vänder hon rumpan till och struttar därifrån och lämnar en frustrerad PimPim och Smula efter sig. Skulle dom träffas utan galler skulle Stumpan garanterat åka på stryk. Och hon hade förtjänat det…

Du kan se alla svar till detta via RSS 2.0 feed. Du kan svara, eller peka tillbaka fran din egen sida.

Svara


Switch to our mobile site